“8. KNS MEĐUNARODNI KNJIŽEVNI SUSRETI - 2017”
27.-29.07.2017.g., Sarajevo/BiH

7 susreti PA


PISMO AUTORIMA - UČESNICIMA MANIFESTACIJE

Poštovani autori,
Pozivamo Vas da potvrdite vaše učešće u sklopu programa Međunarodne kulturne manifestacije „8. KNS MEĐUNARODNI KNJIŽEVNI SUSRETI”, ako planirate dolazak u Sarajevo.
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da se kompletan program manifestacije realizira “MCDO-Novo Sarajevo” (ul Kemala Kapetanovića 17) od 27.-29.7.2017.godine.

Program ovogodišnje manifestacije obuhvata:
U zajedničku zbirku učesnika manifestacije „PARALELNI SVIJETOVI “ uvršteno je 192 autora iz 19 zemlje, a čija se promocija planira na Centralnoj manifestaciji, 29.07.2017.god. u 17:00 sati. U sklopu Centralne manifestacije planirana je dodjela priznanja „KNS PERO“ za 2017.godinu, te zahvalnice za pokrovitelja, sponzore i učenike manifestacije.
Tokom trodnevnog programa manifestacije planiraju se razmjene iskustava u vezi regionalne književne saradnji i promocija novih knjiga, kao i drugi popretni programi.


Organizator manifestacije nije u mogućnosti da poziva goste i snosi troškove njihovog dolaska i boravka u Sarajevu.
Vi, kao autori i učesnici manifestacije, možete uzeti učešće u programu Centralne manfestacije predstavljanjem u trajanju do 5 minuta.
Neophodno je da nam najkasnije do 01.07.2017.god. javite da li želite učestvovati u programu manifestacije i potvrdite svoj dolazak u Sarajevo.
Naglašavamo da troškove dolaska/odlaska i boravka u Sarajevu snose sami autori, jer organizator nema mogućnost pozivanja gostiju.
Učesnici manifestacije imaju mogućnost da blagovremeno rezervišu smještaj u Hotelu “SARAJ”, po posebnoj ponudi, prema uvjetima koji se detaljno navode u daljem tekstu.

Ibrahim Osmanbašić
predsjednik Udruženja

 


8. KNS MEĐUNARODNI KNJIŽEVNI SUSRETI

Ponuda smještaja za učesnike manifestacije/ HOTEL „SARAJ“

Hotel Saraj


HOTEL "SARAJ"

Vama, učesnicima manifestacije je omogućeno da rezervišete smještaj u Hotelu “SARAJ” od 26.-30.7.2017.godine sa popustom, (pet dana) pod uvjetom da izvršite rezervaciju smještaja do 1.07.2017. godine, ispunjavanjem upitnika koji Vam dostavljamo u prilogu.
Ispunjen upitnik poslati na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rezervacija smještaja se odnosi na dvokrevetne sobe, a cijena prenoćišta sa doručkom po osobi je 42,5 KM / 22 EUR.
Boravak za pet noćenja po osobi košta: 212,50 KM / 110 EUR.
Ukoliko se želi rezervisati jednokrevetna soba cjena prenoćišta sa doručkom po osobi je 52,5 KM / 27 EUR.
Učesnici manifestacije mogu izvršiti rezervaciju dvokreveten sobe - za sebe i osobu u pratnji.
Poštovani, obzirom da organizator manifestacije sarađuje sa hotelom na temelju razumjevanja i međusobnog povjerenja, molimo Vas da poštujete preuzete obaveze u pogledu vaše rezervacije.

O hotelu:
Hotel „Saraj" je smješten u starom,najatraktivnijem dijelu grada Sarajeva i udaljen je samo 250 metara od BAŠČARŠIJE! Adresa: Nevjestina 5, 71000 Sarajevo, BiH


Organizator manifestacije:
Udruženje za kulturu-Nova svjetlost (KNS)
www.kns.ba
Kontakt telefon: 0038761 524 505


Ibrahim Osmanbašić
predsjednik Udruženja

 


POTVRDA O UČEŠĆU U PROGRAMU KULTURNE MANIFESTACIJE
“8. KNS MEĐUNARODNI KNJIŽEVNI SUSRETI”
27.-29.7. 2017.g., Sarajevo/BiH

 

I) LIČNI PODACI

IME:
PREZIME:
ADRESA:
KONTAKT TELEFON:


II)OSOBA U PRATNJI:

IME:
PREZIME:


III) REZERVACIJA SMJEŠTAJA U HOTELU SARAJ
(Ul. Nevjestina 5, Sarajevo)

- DATUM DOLASKA:
- DATUM ODLASKA:
- BROJ PRENOĆIŠTA:

Ispunjen upitnik poslati na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


*NAPOMENA:
Rezervaciju hotelskog smještaja NIJE MOGUĆE OTKAZATI nakon 01.07.2017. godine, a organizator ne preuzima obavezu naknadnih rezervacija smještaja.
Ovom potvrdom učešća u programu manifestacije naručilac rezervacije smještaja garantuje da će u slučaju objektivne nemogućnosti dolaska u Sarajevo u vrijeme manifestacije pronaći zamjenu ili snositi troškove obezbjeđene rezervacije hotelskog smještaja.

 

KNS/3.6.2017.

O nama

Aktivnosti koje je Udruženeje realiziralo samostalno ili u saradnji sa drugima spadaju u arhivsku građu čime se dokumentuju programske aktivnosti KNS-a tokom svog društvenog angažmana na polju kulture i umjetnosti.

Tokom javnog djelovanja udruženje je otvaralo prostor za autorsku prezantaciju umjetničkog stvaralaštva mladih autora koji su uobličavali lični umjetnički izražaj u konkretno oblikovane ideje u vidu javnih manifestacija - putem kojih se prezentiraju umjetnička djela i radovi, kako članova KNS-a, tako i suradnika.

Get in touch

Kontakt

Udruženje za kulturu
– Nova svjetlost
Džamijska 9, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+ 387 61 524 505
kns_sarajevo@yahoo.com

Facebook stranica