ANGAŽMANI I DJELA ISTRAŽIVAČA AHMEDA BOSNIĆA

Ahmed Bosnić je dugogodišnji istraživač misterija svijeta osvjetljavajući fenomene koji od pantivjeka pobuđuju posebno ljudsko interesovanje, a o čemu najčešće formalna nauka nema definisan stav.

U javnosti se o njemu govori kao novinaru, piscu, istrazivaču i osobi koja je u posljednjih pedeset godina stekla popularnost svojim reporterskim ostvarenjima, uređivačkim umijećem, zanimljivim knjigama, dokumentarnim serijalima i neobičnim putovanjima u krajeve svijeta do kojih se teško stiže a još teže u njima opstaje.

akademija 1

 Promocija knjige "SOFRA", autora prof. dr. Enesa Kujundžića / Sajam knjige - Sarajevo,2016.

O nama

Aktivnosti koje je Udruženeje realiziralo samostalno ili u saradnji sa drugima spadaju u arhivsku građu čime se dokumentuju programske aktivnosti KNS-a tokom svog društvenog angažmana na polju kulture i umjetnosti.

Tokom javnog djelovanja udruženje je otvaralo prostor za autorsku prezantaciju umjetničkog stvaralaštva mladih autora koji su uobličavali lični umjetnički izražaj u konkretno oblikovane ideje u vidu javnih manifestacija - putem kojih se prezentiraju umjetnička djela i radovi, kako članova KNS-a, tako i suradnika.

Get in touch

Kontakt

Udruženje za kulturu
– Nova svjetlost
Terezija bb, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+ 387 61 524 505
knsinfo1@gmail.com

Facebook stranica