PROMOCIJA KNJIGE
POSLJEDNJA MJESEČEVA KĆI / Okovi ludila (roman) - prvi dio
Autorica: Elma Đogić

Promotori: Zerina Čopra, Hana Šerić i Džemsada Đogić
Moderator: Ibrahim Osmanbašić

ART KUĆA SEVDAHA
Sarajevo, ul. Halači 5
.....
Elma Đogić je rođena u Orašju, 28.9.2002.godine. Elma je mlada djevojka koja obožava mačke i knjige, kako čitati tako i pisati. Njena mašta ne poznaje granice. Ljubav prema pisanju mogla se prepoznati još u njenom ranom djetinjstvu. Pisanjem se počela baviti od svoje 13.godine. To su bile male priče koje ljubomorno čuva u svom laptopu.
Posljednju mjesečevu kćer napisala je u dobi od 17.godina. To je prvi dio pod nazivom Okovi ludila u kom će vas odvesti u sasvim novu dimenziju o kojoj niste ni maštali. Elma Đogić je sasvim obična djevojka , sestra i kćerka koja sanja život spisateljice

 

Sarajevo,5.11.2022.godine

O nama

Aktivnosti koje je Udruženeje realiziralo samostalno ili u saradnji sa drugima spadaju u arhivsku građu čime se dokumentuju programske aktivnosti KNS-a tokom svog društvenog angažmana na polju kulture i umjetnosti.

Tokom javnog djelovanja udruženje je otvaralo prostor za autorsku prezantaciju umjetničkog stvaralaštva mladih autora koji su uobličavali lični umjetnički izražaj u konkretno oblikovane ideje u vidu javnih manifestacija - putem kojih se prezentiraju umjetnička djela i radovi, kako članova KNS-a, tako i suradnika.

Get in touch

Kontakt

Udruženje za kulturu
– Nova svjetlost
Terezija bb, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
+ 387 61 524 505
knsinfo1@gmail.com

Facebook stranica